Paardenparadijs te koop

In 2000 streken we neer in Hechtel. Stukje bij beetje werd de locatie Pleasure Gaits omgetoverd tot een klein paradijs voor mens en dier. 10 jaar lang organiseerden we de jaarlijkse open deur waar mensen van heinde en ver ons kwamen bezoeken. Workshops, clinics, kennismakingsdagen met gangenpaarden, het was een veelzijdigheid van werkzaamheden met ‘gangenpaarden’ als hoofdthema. Dit was de plek waar Tennessee Walking Horse veulens werden geboren en liefhebbers met ze kennis maakten. Met name in de periode van HorseHairJewelry kwamen veel mensen persoonlijk de haren van hun geliefde paard inleveren om te laten verwerken tot een mooi sieraad. Een plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Kortom, er zijn hier enorm veel mooie momenten geweest.

Maar na 18 jaar is het tijd voor verandering en gaan we dit unieke plekje achter ons laten. De wens is om het stokje door te geven aan een paardenliefhebber die hier hetzij hobby-, hetzij bedrijfsmatig met paarden wil werken.

Wil jij met je paarden aan huis wonen in een doodlopende straat in #Bosland? Door de jaren heen is er op deze locatie hard gewerkt om een zo natuurlijk mogelijke habitat te creëren met optimale bewegingsvrijheid en sociaal contact voor paarden en een zo praktisch mogelijke invulling voor hun verzorgers. Dit resulteerde in stallen met paddocks, een track met hooiruiven en schuilplaatsen, een rijpiste van 20 x 40, een roundpen en gezellige guesthouse. Dit alles op een perceel van ca 1 hectare.

Wil je liever genieten van lange wandelingen door de bossen en over zandduinen? Geen probleem! Je stapt op en rijdt direct het bos in met het ruiterroutenetwerk letterlijk voor je deur. Nieuwsgierig? 
https://www.era.be/…/hechte…/huis/voor-de-paardenliefhebber…
Contacteer makelaar Cynthia Wyers voor het maken van een afspraak.
Bekijk ook zeker de Facebookpagina voor een uitgebreide fotosessie van de locatiehttps://www.facebook.com/Locatie-Pleasure-Gaits-te-koop-1193977 8674172 05/.