Zeldzaamheid te koop

Wegens omstandigheden in de verkoop:
Beetle is een 11 jarige bruin sabino Tennessee Walking Horse merrie. Ze beschikt over zowel TWHBEA papieren als IHWHA certificering. Deze stevige dame meet ca 1.55m en is solide van bouw. Ze is in 2010 overgekomen uit Amerika.

Beetle is als 5 jarige ingereden en heeft 2 veulens gekregen. Hoewel Beetle niet veel gereden is, is ze bekend op diverse terreinen zoals roundpen, binnen- en buitenbak en is ze ook mee op buitenritten geweest. Beetle is nuchter van aard en vind het ook erg leuk om grondwerk te doen. Verder beschikt ze van nature over een goede flat walk.

Buiten de inschrijving in het Amerikaanse stamboek TWHBEA is Beetle ook ingeschreven bij de International Heritage Walking Horse Association. Dit stamboek richt zich op foundation bloedlijnen met de eigenschappen waar het ras oorspronkelijk voor is gefokt. De paarden worden ook gecertificeerd op hun gangwerk. Deze Heritage Walker met foundation bloedlijnen woont sinds 2017 in Duitsland alwaar men ook met haar kennis kan maken. (Omgeving Hessen) Beetle is gewend om in groepsverband 24/7 buiten te leven.

Neem voor meer informatie contact met ons op.