For sale: Beetle ~SOLD~

Beetle is een 10 jarige dubbel geregistreerde Tennessee Walking Horse merrie. Ze is op 3 jarige leeftijd geïmporteerd uit Amerika. Deze stevig gebouwde, bruin sabino merrie van ca 1.55m, is op 5 jarige leeftijd bitloos ingereden en wordt natuurlijk bekapt. Tevens heeft ze 2 veulens gehad (respectievelijk wonend in Nederland en Frankrijk). Aanvankelijk is Beetle eenkennig of kijkt ze liever even de ‘kat uit de boom’ maar wanneer ze je eenmaal kent dan gaat ze voor je door het vuur. Beetle leeft in een paddock paradise met nog 3 andere paarden. Zij is gerespecteerde leider van de kudde zonder dominant te zijn.

Beetle is braaf onder zadel maar eerlijkheid gebied te zeggen dat ze de weinig is gereden. Overbelast is ze in geen geval en het boeit haar duidelijk niet om lange tijd niet gereden te worden.Haar gangen zijn boterzacht en makkelijk te rijden. Dit plaatje van een paardje heeft zeldzame oude bloedlijnen en is dubbel geregistreerd en gecertificeerd op haar gangwerk. Zie ook www.ihwha.com

Deze apart gekleurde merrie heeft een werkwillig karakter wat het fijn maakt om met haar te werken. Door omstandigheden komt ze beschikbaar. Bij interesse is er ook een aanpasbaar Specialized Saddle (model Feather Weight Trail) ter overname beschikbaar.

Bij serieuze interesse bent u van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking om te kijken of die speciale klik er ook is. Let wel; gezien de transportkosten valt Beetle in een hogere prijsklasse.

Neem zeker ook even een kijkje op Beetle haar eigen pagina.